Pentru că și-au etalat în mai puțin de 24 de ore de la desemnare prostia, miniștrii cabinetului Grindeanu vor avea parte de o surpriză. După ce vor primi votul Parlamentului, miniștrii vor merge direct la Palatul Victoria, dar nu oricum, ci transportați de celebra căruță ceremonială din Caracal.

caruta_caracal_palatul_victoria.jpg ”Da, am reparat căruța aia din Caracal care stătea răsturnată în șanț”, a confirmat un membru PSD. ”Deja e pe drum spre București, în scurt timp va ajunge la Palatul Parlamentului, gata să preia noii miniștri și să îi răstoarne în fața Palatului Victoria.” Reparația a costat câteva zeci de milioane de euro, o sumă însă absolut firească dacă ne gândim că contractul a fost câștigat de o firmă controlată de Dragnea.

Ca să fie demni de o călătorie cu celebra căruță din Caracal, celor 26 de miniștri li s-au făcut teste IQ, pe care însă le-au trecut fără probleme. Miniștrii cabinetului Grindeanu au obținut, în medie, un IQ sub 80, rezultat care îi califică pentru transportul cu căruța. Cel mai bine s-a descurcat, se pare, Petre Daea, viitorul ministru al Agriculturii, care a scăzut doar el singur  IQ-ul mediu cu mai bine de 10 puncte.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 04.01.2017 17:59 Politic

National Cinematografic