Casa Regală Cioabă cere mai multă decenţă de la Casa Regală a României: Nu vă mai certaţi ca ţiganii!

Șambelanul Majestății Sale Regele Cioabă a transmis un azi un comunicat de presă în care exprimă îngrijorarea Casei Regale a Romilor față de omoloaga sa, Casa Regală a României, și implicațiile pe care le-au generat ultimele evenimente publice. 

„Într-o familie este important consensul și discreția. Și eu știu, personal, cum este să ai nepoți, am vreo câteva zeci, iar relația cu ei trebuie să fie bazată pe respect reciproc, eleganță și deschidere spre dialog. Trebuie să ne asumăm păcatele interente cu aceeași deschidere cu care ne asumăm aristocrația morală, nobila căutare pentru adevăr și virtute, în propria noastră narațiune de devenire a unui ego interior mai bun. Această privire cutezantă înspre abis, înspre necunoscut, trebuie să fie starea noastră de facto în relațiile cu semenii noștri, cu atât mai mult cu cât acei semeni fac parte din cercul nostru intim, interior, apropiat”, se arată în scrisoarea trimisă de Regele Cioabă. 

Acesta a insistat pe nevoia de dialog între cele două părți și de discreție. „La fel cum fierarul nu arată publicului munca și sudoarea ce duc la crearea unei potcoave potrivite, preferând să lucreze departe de ochii lumii, la fel și Familia Regală trebuie să ascundă furnalul în care se călește caracterul viitoarelor vlăstare ale familiei de ochii puțini avizați ai plebei”. 

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

10 noiembrie 2017 14:04

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult