Case părăsite în Primăverii, ca în satele săsești! Proprietarii pleacă la DNA și nu se mai întorc

Din cel mai select cartier bucureștean, Primăverii tinde să devină în scurt timp unul pustiu, aidoma satelor din Transilvania părăsite de sași. Practic nu există zi în care unul dintre bogații locuitori ai cartierului să nu plece spre DNA sau spre poliție, majoritatea fără să se mai întoarcă înapoi.

”Înainte treceau pe aici numai merțane, limuzine și gipane, numai super mașini, de zeci și sute de mii de euro”, își amintește cu nostalgie unul dintre puținii locuitori rămași în cartier. ”Acum, în afară de dube și mașini de poliție, rar mai trece ceva pe-aici. Mulți au zis că se întorc când au plecat de aici, dar nu s-au ținut de cuvânt, stau și acum după gratii.”

Cel mai probabil, cel care va pleca ultimul din cartierul Primăverii este Ion Iliescu. ”Nea Nelu ne va îngropa pe toți care mai suntem în Primăverii”, crede un vecin al fostului președinte. ”El a și zis dealtfel că din cartierul ăsta nu va pleca într-o dubă DNA, ci doar cu picioarele înainte. Iar după el, potopul, nu va mai rămâne țipenie de om în Primăverii.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
30 iunie 2015 18:06

Alte articole

Vezi mai mult