Casual Friday. Cîțu a venit azi la Guvern cu o sticlă de whisky și două jointuri

Creierul precar al lui Florin Cîțu a înțeles greșit noțiunea de „casul friday“, așa că azi s-a afișat la guvern beat rangă, c-o sticlă de whisky și două jointuri la el. Bineînțeles, a ajuns la guvern la volanul mașinii, dar a mințit nonșalant. „Nu, n-am condus eu, ci câinele“, a spus Cîțu, deși nu era niciun câine în mașină, el fiind singur.

A intrat apoi în biroul lui de la Palatul Victoria, unde și-a aprins primul joint și a atras astfel atenția sepepiștilor din clădire, care au simțitit imediat mirosul de marijuana. Prilej pentru Cîțu să mai bage o minciună. „Am găsit țigara în biroul lui Drulă, e uitată de useriști. Eu credeam că-i o țigară normală, useriștii sunt de vină“, le-a spus el sepepiștilor.

Ziua de muncă a lui Cîțu s-a terminat după doar o oră, însă din motive obiective. „Am rămas fără băutură“, s-a plâns premierul. „Am greșit big time când am luat doar o sticlă de whisky la mine. Românii trebuie să știe că nu mai am băutură.“ Și a plecat spre magazin, bineînțeles, tot la volanul mașinii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
10 septembrie 2021 11:23
Citește mai mult despre: bautura citu joint

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult