Cât cinism! Primăria Capitalei și-a trimis angajații în vacanță în Grecia, sub pretextul că ”ajută la stingerea incendiilor”

Primăria lui Gabi Firea a dus practica concediilor plătite din bani publici la un cu totul alt nivel. Dacă până acum se folosea pretextul cu diverse cursuri de perfecționare pentru ca angajații să meargă în concediu cu familia pe banii primăriei, acum a apărut o abordare nouă, una de-a dreptul cinică: primăria lui Firea a trimis sute de angajați în concediu în diverse insule grecești, sub pretextul că ”ajută la stingerea incendiilor”.

”Și nici măcar nu au fost discreți, să încerce să păstreze și ei niște aparențe”, spune un angajat care a refuzat pomana. ”În aeroport s-au prezentat mulți cu colacul de înot la brâu, însoțiți de copii și bunici, ca să fie clar că ei merg la distracție, nu să stingă incendii. Ca să nu mai zic că, în acte, concediile astea camuflate au fost denumite generic «Vară incendiară în Grecia». E absolut halucinant cât cinism pot afișa unii oameni!”

Și de parcă plata concediilor unor angajați din bani publici nu era suficientă, toți angajații primăriei care s-au dus în Grecia vor primi și bani în plus la salariu, un așa zis ”spor de periculozitate aferent luptei cu flăcările incendiilor din Grecia”, a mai povestit sursa din primăria Capitalei.

Scris de Calin
24 iulie 2018 18:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult