O să mai dureze până la afişarea rezultatelor de la Bac, dar proaspeţii absolvenţi de liceu sunt deja cuprinşi de entuziasm! În jurul prânzului, imediat după ce au ieşit de la ultimul examen scris, mii de tineri s-au îngrămădit în jurul filialelor McDonald’s de care aparţin, aşteptând cuminţi afişarea rezultatelor de la admitere.

coada_la_mcdonalds_examene_bac.jpg
Cele mai râvnite posturi sunt cele de învârtitor de chiftele şi sărător de cartofi, dar unii tineri declară că s-ar mulţumi şi cu mătura şi făraşul. “Important e să prindem un loc; concurenţa a fost foarte mare şi, unii spun, neloială, pentru că s-au înscris la concurs şi foarte mulţi absolvenţi ai facultăţilor de Litere, Jurnalism şi Ştiinţe Politice”, spune Manole Crainic, şef de promoţie la Colegiul Naţional “Ion Iliescu” din Soveja.

Absolvenţii de liceu care nu au reuşit să prindă un loc la McDonald’s au încă o şansă în toamnă, când mai multe companii din nordul Capitalei spun că vor scoate la concurs câteva mii de posturi de operator call-center.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 08.07.2016 18:44 Politic

National Cinematografic