Devine tot mai clar că președintele Iohannis s-a lăsat de politică și mai vine la muncă doar ca să-și ia salariul și să ude florile. Asta pentru că, deși când e de decorat oameni nu se poate abține, și dă decorații ca pe semințe, încă nu l-a premiat cu Ordinul Steaua României în grad de cavaler pe tipul care umblă cu mașina cu număr de înmatriculare MUIEPSD prin țară.

Iohannis-decoratie-muie-psd.jpg

Asta în codițiile în care Klaus Iohannis l-a decorat cu acest Ordin chiar și pe haimanaua de Alexandru Arșinel. „Păi dai decorații la toți cârnații, domnule Președinte, și acest erou, acest simbol al libertățiilor fundamentale ale omenirii trebuie să plătească rovignetă când vine pe-aici să ne arate Calea?”, au comentat enervați internauții.

Politologul Teodor Tiță consideră că această nouă gafă a președintelui ar putea fi fatală pentru cariera sa politică. „Deja nu se mai poate, am impresia că s-a umplut paharul dezamăgirilor, prevăd că în zilele următoare va trebui să confruntăm acest adevăr cu bărbăție și să mergem pe Facebook să ne luăm like-ul înapoi de la pagina lui”, a avertizat specialistul.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 19.07.2018 16:18 Politic

National Cinematografic