Câtă mărinimie! Putin nu l-a asasinat nici acum pe rusul care a votat împotriva sa la alegeri

Deși toată lumea îl consideră un dictator nemilos și lipsit de scrupule, președinte Rusiei, Vladimir Putin, arată că în există o inimă de om bun, în spatele unei fațade de om de fier. Deși în acest weekend au fost alegeri, în care partidul său a câștigat toate mandatele și nici un partid de opoziție nu a intrat în parlament, acesta nu a executat pe Ivan Ivanov, conaționalul său care a votat cu alt partid.

„M-am dus la vot cu inima împăcată. Înainte am vorbit cu familia și mi-am luat adio de la ei. Oricum sunt mult prea sărac ca să mai stau pe lumea asta, măcar cu asigurarea împotriva asasinatului, făcută zilele astea, ar trăi și ei decent. Am fost, încă o dată, dezamăgit de Putin, care nu m-a omorât nici până acum”, a declarat Ivan Ivanovici, rusul care a pus ștampila pe partidul greșit.

Analiștii politici sunt împărțiți în această privință. Cei care sunt la adăpost, în afara Rusiei, spun că e vorba de vârstă, Putin îmbătrânește și mai are scăpări. Pe de altă parte Russia Today și Sputnik au scris pagini întregi de articole în care laudă gestul președintelui rus, de a nu comanda un asasinat, apreciind că doar oamenii de o valoare morală ridicat și un caracter puternic au acest tip de viziune și toleranță.

Scris de Ef
20 septembrie 2016 11:09
Citește mai mult despre: asasinat Putin

Alte articole

Vezi mai mult