Modest până la capăt! Dacian Cioloş a refuzat în această dimineaţă coloana oficială la care avea dreptul în calitate de premier, susţinând că îşi poate împinge singur Oltcitul până la Guvern - ceea ce a şi făcut, alungându-i chiar pe câţiva fani de pe Facebook care s-au oferit să-l ajute.

ciolos_oltcit.jpg

“Sunt convins că SPP-ul şi Poliţia au treburi mai importante de făcut decât să mă însoţească pe mine. Nici de şofer n-am nevoie. No, ar fi mai greu de împins maşina cu tot cu şofer înăuntru”, a explicat Cioloş, suflecându-şi mânecile şi dându-i un brânci sănătos hârbului din 1986 poreclit, cu afecţiune, “Ciolomobilul”.

Pe drum, premierul a fost nevoit să se oprească preţ de aproape un sfert de oră, până a trecut coloana deosebit de lungă a lui Tăriceanu. “Nu mă supăr. Poate se grăbea, doar e şeful Senatului”, a declarat premierul. “Oricum mi-a prins bine o pauză, m-am odihnit un pic după atâta împins, ba chiar am apucat să crăp o ceapă şi să-mi tai o felie de slană.”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 16.11.2016 16:05 Politic

National Cinematografic