Modest până la capăt! Dacian Cioloş a refuzat în această dimineaţă coloana oficială la care avea dreptul în calitate de premier, susţinând că îşi poate împinge singur Oltcitul până la Guvern - ceea ce a şi făcut, alungându-i chiar pe câţiva fani de pe Facebook care s-au oferit să-l ajute.

ciolos_oltcit.jpg

“Sunt convins că SPP-ul şi Poliţia au treburi mai importante de făcut decât să mă însoţească pe mine. Nici de şofer n-am nevoie. No, ar fi mai greu de împins maşina cu tot cu şofer înăuntru”, a explicat Cioloş, suflecându-şi mânecile şi dându-i un brânci sănătos hârbului din 1986 poreclit, cu afecţiune, “Ciolomobilul”.

Pe drum, premierul a fost nevoit să se oprească preţ de aproape un sfert de oră, până a trecut coloana deosebit de lungă a lui Tăriceanu. “Nu mă supăr. Poate se grăbea, doar e şeful Senatului”, a declarat premierul. “Oricum mi-a prins bine o pauză, m-am odihnit un pic după atâta împins, ba chiar am apucat să crăp o ceapă şi să-mi tai o felie de slană.”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Wednesday, 16.11.2016 14:05 Politic

National Cinematografic