Câtă modestie! Cioloş a refuzat coloana oficială, fiindcă poate să-şi împingă singur Oltcitul

Modest până la capăt! Dacian Cioloş a refuzat în această dimineaţă coloana oficială la care avea dreptul în calitate de premier, susţinând că îşi poate împinge singur Oltcitul până la Guvern – ceea ce a şi făcut, alungându-i chiar pe câţiva fani de pe Facebook care s-au oferit să-l ajute.

“Sunt convins că SPP-ul şi Poliţia au treburi mai importante de făcut decât să mă însoţească pe mine. Nici de şofer n-am nevoie. No, ar fi mai greu de împins maşina cu tot cu şofer înăuntru”, a explicat Cioloş, suflecându-şi mânecile şi dându-i un brânci sănătos hârbului din 1986 poreclit, cu afecţiune, “Ciolomobilul”.

Pe drum, premierul a fost nevoit să se oprească preţ de aproape un sfert de oră, până a trecut coloana deosebit de lungă a lui Tăriceanu. “Nu mă supăr. Poate se grăbea, doar e şeful Senatului”, a declarat premierul. “Oricum mi-a prins bine o pauză, m-am odihnit un pic după atâta împins, ba chiar am apucat să crăp o ceapă şi să-mi tai o felie de slană.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Vasile
16 noiembrie 2016 14:11

Alte articole

Vezi mai mult