Câtă modestie! Cioloş a stat 6 ore la un semafor cu buton fiindcă îi era ruşine să-l apese

Cel mai modest premier din lume se abţine să lovească din nou! O înregistrare care a devenit virală pe Facebook îl arată pe Dacian Cioloş stând şase ore, în frig şi ploaie, la o trecere de pietoni din oraşul Mizil. Potrivit unor martori, semaforul era prevăzut cu un buton pe care Cioloş nu voia să-l apese ca să nu îi deranjeze pe şoferii angajaţi, în acel moment, în trafic.

“Nu mă grăbesc nicăieri. O să aştept să nu mai treacă nicio maşină. Atunci apăs butonul şi mă duc liniştit la treburile mele. N-am venit aici să stârnesc controverse”, a rostit premierul, sub privirile aprobatoare a 12 fani de pe Facebook. “Cine vrea să vină după mine, să se lepede pe sine, să-şi ia crucea sa şi să-mi urmeze.”

Graţie lipsei de egoism de care a dat dovadă în intersecţia din Mizil, Dacian Cioloş l-a devansat astăzi pe fostul preşedinte al Uruguayului, José Mujica, în topul Forbes al oamenilor modeşti. În prezent, acesta se află pe locul 17 în clasament, la doar trei modestii distanţă de Papa Francisc.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
11 noiembrie 2016 13:44
Citește mai mult despre: Ciolos modestie premier semafor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult