Câtă neatenție! Rușii au trimis din greșeală doi Șoigu la o conferință de presă

Gafă impardonabilă a fabricii de exemplare Serghei Șoigu de lângă Moscova. După ce ultimul exemplar Șoigu a căzut victimă iritării lui Putin și a avut mari probleme cu inima după ce și-a izbit-o de un glonț care venea din sens opus, fabrica a fost rugată să livreze un Șoigu nou.

Acesta trebuia livrat la o conferință de presă menită să dea impresia că ministrul rus al Apărării este viu și cât se poate de sănătos. Neatenția unui muncitor din fabrică a făcut însă ca în coletul trimis către conferința de presă să fie puse două exemplare de Șoigu, care au apărut astfel împreună în fața ziariștilor.

Mai mult, în momentul în care cei doi Șoigu au intrat în sala conferinței de presă, la pupitru se afla deja un alt Șoigu, unul împăiat, folosit doar pentru poze. O asemenea înlănțuire de gafe nu putea rămâne fără urmări, așa că toți ziariștii care au asistat la conferință și au văzut grozăvia au fost arestați și deportați într-un lagăr special din Siberia, de unde nu pot contacta pe absolut nimeni.

Scris de Calin
20 aprilie 2022 16:58
Citește mai mult despre: rusia soigu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult