Cunoscut pentru atitudinea sa de gentleman, fostul preşedinte Traian Băsescu nu se dezminte! Într-o conferinţă de presă recentă, acesta a făcut un gest excepţional de galanterie care i-a uimit chiar şi pe cei mai înverşunaţi adversari politici. Destoinic precum un cavaler medieval, Băsescu a sărit în apărarea Elenei Udrea în cele mai grele clipe, aruncând vina pentru prejudiciul de 15 milioane de euro pe soţia sa.

“Cum vă permiteţi să acuzaţi o doamnă de asemenea mârşăvii?”, a tunat Băsescu de la pupitru. “Cât de laşi puteţi să fiţi, domnilor procurori, să loviţi într-o femeie neajutorată? Să nu ne mai ascundem după deget: toţi ştim cine e adevăratul cap al răutăţilor. Nevastă-mea!”

basescu_gentleman.jpg
“Voi hăituiaţi femei în timp ce nevastă-mea şutea din banii statului cu Cocoş şi toată clica lor de nenorociţi. Ăsta nu e DNA-ul pe care l-am crescut eu”, a adăugat Băsescu cu o lacrimă în colţul ochiului.

În semn de recunoştinţă faţă de actul de curtoazie al fostului preşedinte, Elena Udrea i-a suflat un sărut din balcon, aruncându-i o batistă parfumată şi retrăgându-se apoi în alcovul său.

Soţia lui Traian Băsescu a refuzat să comenteze.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 25.02.2015 16:31 Politic

National Cinematografic