Cavalerismul n-a murit! Băsescu o apără pe Elena Udrea până la capăt: “Nevastă-mea a furat”

Cunoscut pentru atitudinea sa de gentleman, fostul preşedinte Traian Băsescu nu se dezminte! Într-o conferinţă de presă recentă, acesta a făcut un gest excepţional de galanterie care i-a uimit chiar şi pe cei mai înverşunaţi adversari politici. Destoinic precum un cavaler medieval, Băsescu a sărit în apărarea Elenei Udrea în cele mai grele clipe, aruncând vina pentru prejudiciul de 15 milioane de euro pe soţia sa.

“Cum vă permiteţi să acuzaţi o doamnă de asemenea mârşăvii?”, a tunat Băsescu de la pupitru. “Cât de laşi puteţi să fiţi, domnilor procurori, să loviţi într-o femeie neajutorată? Să nu ne mai ascundem după deget: toţi ştim cine e adevăratul cap al răutăţilor. Nevastă-mea!”

“Voi hăituiaţi femei în timp ce nevastă-mea şutea din banii statului cu Cocoş şi toată clica lor de nenorociţi. Ăsta nu e DNA-ul pe care l-am crescut eu”, a adăugat Băsescu cu o lacrimă în colţul ochiului.

În semn de recunoştinţă faţă de actul de curtoazie al fostului preşedinte, Elena Udrea i-a suflat un sărut din balcon, aruncându-i o batistă parfumată şi retrăgându-se apoi în alcovul său.

Soţia lui Traian Băsescu a refuzat să comenteze.

Scris de Vasile
25 februarie 2015 14:02
Citește mai mult despre: Basescu cavalerism DNA gentleman udrea

Alte articole

Vezi mai mult