(Cc: Vladimir Putin) Cunoscutul jurnalist Liviu Dragnea a criticat din nou Kremlinul în termeni deosebit de duri

Curaj sau inconştienţă? Un nou atac furibund la adresa lui Vladimir Putin a venit în această dimineaţă din partea cunoscutului jurnalist şi activist român Liviu Dragnea, posibil contracandidat al lui Putin la următoarele alegeri din Rusia.

În tirada sa neobosită, Liviu Dragnea l-a acuzat direct pe Putin de organizarea atentatelor cu bombă din 1999 de la Moscova, doborârea avionului malaezian MH17, invaziile din Ucraina şi Georgia, influenţarea campaniilor electorale din SUA şi Marea Britanie, furnizarea de arme chimice către regimul Assad, uciderea cu poloniu a lui Litvinenko şi tentativa de asasinare a spionului Skripal folosind un agent neurotoxic interzis.

Mai mult decât atât, apropiaţii lui Liviu Dragnea au confirmat că, în puţinul timp liber care îi rămâne de la criticat Kremlinul, acesta e un caricaturist înzestrat, pregătind recent o expoziţie de desene satirice care îl reprezintă pe Vladimir Putin în ipostaze homosexuale cu ofiţeri FSB de prim rang.

Lipsa unei reacţii prompte a serviciilor secrete ruse e o dovadă clară de slăbiciune din partea Putin, mai mulţi analişti politici fiind tentaţi să-i dea dreptate jurnalistului Liviu Dragnea, care susţine că liderul de la Kremlin e senil, bătrân, chel şi nu ţine la băutură.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
31 mai 2018 16:05

Alte articole

Vezi mai mult