CCR întoarce armele: Petrecerea surpriză de ziua lui Băsescu va fi anulată din lipsă de cvorum

“Cine sapă groapa altuia cade singur în ea!” Aşa ar putea suna învăţătura trasă azi de preşedintele Traian Băsescu, a cărui petrecere surpriză a fost anulată recent de CCR din cauză că mai puţin de 50% + 1 din populaţia României este de acord ca acesta “să trăiască mulţi ani cu sănătate şi să-i dea Domnul tot ce îşi doreşte”.

Astfel, cu toate că DNA-ul fusese deja detaşat să-i întrebe pe sătenii din Teleorman ce i-au luat lui Băsescu de ziua lui, preşedintele României ar putea fi nevoit să bea singur şi trist în propria bucătărie, fără tort, fără clovn şi fără cadouri.

În ciuda situaţiei ingrate în care se află după ce voinţa populară i-a respins petrecerea, anturajul preşedintelui e convins că aniversarea lui va fi una de pomină. “Deşi populaţia României nu i-a validat petrecerea, acesta i-a invitat la Cotroceni pe toţi prietenii lui din străinătate – Jack, Jim, Johnny, Jameson şi alţii – alături de care va petrece până în zori”, a declarat responsabilul cu aprovizionarea palatului prezidenţial.

Scris de Vasile
4 noiembrie 2013 12:11

Alte articole

Vezi mai mult