Ce cocalar! Cu banii furați, Andrei Chiliman și-a cumpărat ghiuluri și dolari, nu tablouri

Andrei Chiliman nu doar că a furat din banii bucureștenilor, dar și-a mai și bătut joc de aceti bani. Dacă Darius Vâlcov, pe vremea când era primar al obscurului oraș Slatina, cumpăra din banii luați șpagă tablouri și alte obiecte de art, primarul Sectorului 1 a investit mita în ghiuluri, carpete și dolari.

”O umilință!”, a decretat reputatul politolog Decebal Popescu. ”Când primarul celui mai important sector al Capitalei se comportă cu banii ca un cocalar de rând, iar un primar din Slatina investește în artă, bucureștenii ar trebui să își pună niște întrebări. Doar ei l-au ales în atâtea rânduri primar pe Andrei Chiliman, nu le-a fost impus de nimeni.”

”Și mă gândesc cu groază la momentul în care va fi arestat Sorin Oprescu”, a continuat politologul. ”Ăsta va face bucureștenii și mai tare de rușine. Mi-e efectiv frică să mă gândesc la ce-a făcut Oprescu cu banii furați, mai ales că e vorba de foarte mulți bani. Nu m-ar mira să aflu că a dat sume exorbitante ca să-i facă Rareș Bogdan aranjamente florale la el acasă.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
19 iunie 2015 13:06

Alte articole

Vezi mai mult