Ce gherțoi! Maia Sandu i-a adus țigări și coniac, Klaus i-a dat niște decorații

Întâlnirea bilaterală dintre președintele Republicii Moldova și cel al României s-a soldat cu un eșec parțial pe partea moldovenească care nu a obținut chiar tot ce și-a dorit. Maia Sandu a venit pregătită cu bucate de peste Prut, respectiv câteva cartușe de țigări netimbrate și două bauri de Kvint pe care le-a oferit președintelui Iohannis. Acesta, în schimb, i-a oferit doar o decorație din bolul de pe birou.

În cadrul discuțiilor Klaus Iohannis a exprimat dorința părții române de a menține relațiile de bună prietenie și vecinătate cu țara soră și a întrebat-o pe Maia Sandu dacă-i place golful. Președinta Moldovei a explicat că, în ciuda legendelor care circulă prin media, țara sa este una foarte săracă și mai mult i-ar plăcea mâncarea și gaz pentru iarnă decât golful.

Șeful Statului Român i-a explicat în continuare că golful este un sport pe care și-l poate permite oricine și este foarte sănătos, întrebând-o pe doamna Sandu dacă au iarbă, dealuri și găuri prin Moldova, acestea fiind condițiile principale pentru practicarea acestui sport. Apoi i-a mai dat o decorație, a mângâiat-o pe cap și a asigurat-o de tot sprijinul României în privința aderării la NATO și UE.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
23 noiembrie 2021 14:54
Citește mai mult despre: coniac decoratii iohannis Maia Sandu tigari

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult