Ce ghinion! Un braşovean a fost muşcat şi gazat de o patrulă mixtă formată din jandarmi şi urşi

Un brașovean care călătorea pe munte îmbrăcat cu un tricou pe care scria cu muștar de mici #rezist a fost atacat fără milă de un grup de jandarmi și urși care se aflau prin zonă, absolut fără nicio provocare. Acesta spune că a fost mușcat, gazat, bătut și aruncat pe serpentine de urși și de jandarmi.

„Inițial a venit ursul la mine și mi-a dat o labă. Am fugit repede și m-am suit într-un copac și am început să strig după ajutor. A venit imediat o patrulă de jandarmi care a dat cu grenade în mine să mă dau jos din copac, că ce strig și stric liniștea pădurii”, a declarat Marcel Constantin, victima agresiunii.

După ce a fost doborât din copac cu gaze, acesta a fost înconjurat de jandarmi și, deși ținea mâinile sus că a avut o dublă luxație când a căzut, jandarmii au tăvălit cu pulanele pe el și i-au dat până n-a mai rezistat. „Cred că nu e bine că nu s-au prins că plângeam de durere, că deja plângeam de la gaze”. După bătaie ursul a mai luat o mușcătură din el dar doar atât că nu i-a plăcut gustul cărnii de om îmbibată cu gaz lacrimogen și șpray cu piper.

Scris de Ef
21 august 2018 12:08
Citește mai mult despre: bataie jandarm ursi

Alte articole

Vezi mai mult