Un nou gest sfidător al lui Alexandru Arșinel! După ce-a obținut cu nesimțire un certificat de revoluționar cu rol determinant și a sărit peste rând la un transplant de rinichi, jigodia a cerut acum și o pensie specială, pe motiv că ar fi jucat rolul unui general într-un film obscur de acum 40 de ani. Iar partea revoltătoare este că a primit-o!

arsinel_gramada_de_bani.jpg ”Domnul Arșinel este un erou al acestei țări, normal că i s-a acceptat cererea de pensie specială”, a spus ministrul pesedist al Apărării. ”Și nu doar că i-am acceptat-o, dar i-am oferit și un bonus, astfel încât în acest moment este românul cu cea mai mare pensie. Și totodată  românul de peste 75 de ani cu cei mai sănătoși rinichi, dacă e să fiu puțin spiritual.”

Iar acum că s-a umplut de bani, Arșinel a trecut la următorul nivel. El i-a cerut lui Gabi Firea să-i facă o statuie gigantică în București, cerere pe care țoapa de la primărie a acceptat-o imediat. Iar până în toamnă, când reîncepe școala, Arșinel a primit asigurări de la pesediști că va apărea și în manualele de istorie, drept cel mai mare revoluționar din istoria recentă a României.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Friday, 04.08.2017 17:39 Politic

National Cinematografic