Ce jigodie! Arşinel a cerut şi a primit pensie specială, pe motiv că a jucat rolul unui general într-un film

Un nou gest sfidător al lui Alexandru Arșinel! După ce-a obținut cu nesimțire un certificat de revoluționar cu rol determinant și a sărit peste rând la un transplant de rinichi, jigodia a cerut acum și o pensie specială, pe motiv că ar fi jucat rolul unui general într-un film obscur de acum 40 de ani. Iar partea revoltătoare este că a primit-o!

”Domnul Arșinel este un erou al acestei țări, normal că i s-a acceptat cererea de pensie specială”, a spus ministrul pesedist al Apărării. ”Și nu doar că i-am acceptat-o, dar i-am oferit și un bonus, astfel încât în acest moment este românul cu cea mai mare pensie. Și totodată românul de peste 75 de ani cu cei mai sănătoși rinichi, dacă e să fiu puțin spiritual.”

Iar acum că s-a umplut de bani, Arșinel a trecut la următorul nivel. El i-a cerut lui Gabi Firea să-i facă o statuie gigantică în București, cerere pe care țoapa de la primărie a acceptat-o imediat. Iar până în toamnă, când reîncepe școala, Arșinel a primit asigurări de la pesediști că va apărea și în manualele de istorie, drept cel mai mare revoluționar din istoria recentă a României.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
4 august 2017 18:08
Citește mai mult despre: arsinel pensie

Alte articole

Vezi mai mult