Ce n-a reuşit guvernul Cioloş într-un an! Noul guvern a intrat noaptea la BNR şi a furat Cuminţenia Pământului

E timpul să încetăm cu criticile la adresa noului guvern! La doar câteva ore de la depunerea jurământului, miniştrii PSD şi ALDE au izbutit cu ranga ce n-a fost Cioloş în stare să facă nici cu subscripţia publică: au pus mâna pe Cuminţenia Pământului.

În cursul nopţii, câţiva membri ai cabinetului Grindeanu au pătruns prin efracţie la BNR, unde era expusă statuia lui Brâncuşi, şi au băgat-o cu nonşalanţă în sac, reuşind să iasă pe acelaşi geam fără să declanşeze alarma. La faţa locului, Poliţia a găsit câteva fire de mustaţă, semn clar că miniştrii “nu erau singuri”.

“Ce-i drept, n-au luat Cuminţenia pentru statul român, ci ca s-o vândă ei în târg la Vitan, dar hei, au luat-o? Tehnocraţii s-au chinuit un an întreg şi tot au lăsat-o baltă. Încă o dovadă că uneori trebuie să forţezi regulile jocului. Şi yala”, spune Teofil Cozma, portar.

La adăpostul cagulei, un subsecretar de stat de la Cultură a comentat că delegaţia ministerială intrase noaptea în depozitele BNR după bani, dar n-a găsit decât statuia, pe care speră să obţină “măcar 1000 de dolari de la vreun mafiot arab”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
5 ianuarie 2017 01:18
Citește mai mult despre: Brancusi cumintenia guvern hoti PSD statuie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult