Ce noroc! Cătălin Cherecheș a găsit 10.000 de dolari în biblia pe care a depus jurământul de primar

Noroc chior pentru Cătălin Cherecheș, primarul votat de 70% dintre băimăreni deși se află de aproape trei luni în arest preventiv, după ce-a fost prins în flagrant luând șpagă. Dus de la penitenciarul Gherla la primărie, ca să depună un nou jurământ mincinos, cum că nu fură etc., Cherecheș a găsit în biblia pe care a depus jurământul 10.000 de dolari.

Chiar dacă suma i s-a părut ”puțin cam mică”, Cătălin Cherecheș a decis să păstreze biblia. ”E clar un miracol divin”, a spus primarul șpăgar. ”E un semn de la Dumnezeu că eu trebuie să continui pe calea pe care am ales-o. El a pus banii în biblie pentru ca eu să-i iau și să mă folosesc de ei, e absolut clar asta. Ce alt motiv să fi avut Dumnezeu?”

Și nu e exclus ca primarul din Baia Mare să aibă parte de multe alte surprize plăcute odată ce se va întoarce în celula lui. Pe lângă biblie, el s-a întors la Gherla cu un teanc de cărți, toate extrem de voluminoase, pe care le-a primit de la diverși oameni de afaceri care au contracte cu primăria din Baia Mare. ”Ca să nu mă plictisesc în închisoare, de aia le-am primit”, a insinuat Cătălin Cherecheș.

Scris de Calin
18 iulie 2016 16:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult