Ce noroc pe Udrea! Preşedintele din Costa Rica e chel, chior şi beţiv

¡Qué coincidencia! Deşi în mod normal o cerere de azil politic se soluţionează într-un an de zile, avocaţii Elenei Udrea susţin că aceasta nu minte de îngheaţă apele, ci pur şi simplu a avut un noroc fenomenal. Potrivit acestora, preşedintele republicii Costa Rica e chel, chior şi beţiv, i-a plăcut de ea din primul moment şi a garantat că va urgenta procedurile de acordare a statutului de refugiat.

“În orice clipă aşteptăm un edict prezidenţial prin care señora Udrea va primi azilul politic, cetăţenia şi poate chiar titlul de Miss Bonita Banana, o distincţie acordată de obicei demnitarilor de rang înalt”, a confirmat prim-ministrul costarican Freddy Camacho. „Într-adevăr, el Presidente suferă de calviţie şi se uită puţin cruciş, dar nu văd ce legătură are asta.”

Aflat la al doilea mandat în fruntea micului stat din America centrală, Bolivar de Flatulencias y Ruiz, fost căpitan al petrolierului Papichulo şi cunoscut pentru apariţiile sale în seria de jocuri Tropico, ar fi declarat că o femeie atât de frumoasă are şanse să ajungă foarte departe în Costa Rica, poate chiar ministru al turismului sau al dezvoltării regionale.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
13 aprilie 2018 13:34
Citește mai mult despre: Costa Rica Elena Udrea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult