Sătul să vadă pe Facebook numai comentarii laudative la adresa noului look lui Klaus Iohannis, Liviu Dragnea s-a dichisit azi mai ceva ca niciodată! Îmbrăcat într-un costum impecabil, scrobit impecabil, cu mustaţa pieptănată şi cu un papion elegant, şeful PSD a făcut chiar şi “o mică avere” din bacşişuri după ce şi-a etalat ţinuta la câteva restaurante din Capitală.

chelner_dragnea_bacsis_costum.jpg

“Se vede că-i chelner de şcoală veche, nu ca tinerii ăştia neglijenţi, care fumează în colţul barului, cu cămaşa pe-afară şi vorbesc urât sau nici nu te bagă în seamă”, spune un client care i-a plasat lui Dragnea în buzunarul de la piept un ciubuc dolofan. “Ah, e preşedintele Camerei Deputaţilor? Oare trebuia să-i las mai mult?”

Preşedintele PSD a refuzat să comenteze, deoarece are o tură foarte grea, lipseşte un coleg şi terasa e plină.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 14.07.2017 15:22 Politic

National Cinematografic