Sătul să vadă pe Facebook numai comentarii laudative la adresa noului look lui Klaus Iohannis, Liviu Dragnea s-a dichisit azi mai ceva ca niciodată! Îmbrăcat într-un costum impecabil, scrobit impecabil, cu mustaţa pieptănată şi cu un papion elegant, şeful PSD a făcut chiar şi “o mică avere” din bacşişuri după ce şi-a etalat ţinuta la câteva restaurante din Capitală.

chelner_dragnea_bacsis_costum.jpg

“Se vede că-i chelner de şcoală veche, nu ca tinerii ăştia neglijenţi, care fumează în colţul barului, cu cămaşa pe-afară şi vorbesc urât sau nici nu te bagă în seamă”, spune un client care i-a plasat lui Dragnea în buzunarul de la piept un ciubuc dolofan. “Ah, e preşedintele Camerei Deputaţilor? Oare trebuia să-i las mai mult?”

Preşedintele PSD a refuzat să comenteze, deoarece are o tură foarte grea, lipseşte un coleg şi terasa e plină.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Vasile | Friday, 14.07.2017 13:22 Politic

National Cinematografic