Ce odios! Înștiințările de plată de la ANAF vor avea și chipul lui Arșinel, ca să te enerveze și mai tare

Ființa umană de tip jigodie Alexandru Arșinel tocmai s-a ales cu o nouă sursă de bani publici, după ce a semnat un contract prin care devine imaginea ANAF, contra unei sume importante de bani. Astfel, omul cu trei rinichi și cinci pensii speciale și-a consolidat statutul de jigodie plătită din bani publici.

”Mai exact, chipul lui Arșinel va apărea pe toate înștiințările de plată ale ANAF, astfel încât contribuabilul să se simtă umilit când o primește”, a explicat un inspector ANAF. ”Pentru că misiunea noastră nu este doar să luăm banii contribuabilului, ci și să-l facem să se simtă umilit când ne dă bani, ca să ne știe de frică. Iar imaginea lui Arșinel cu siguranță ne ajută în acest sens.”

În paralel, cei de la ANAF poartă negocieri intense și cu Ion Iliescu, astfel încât pe înștiințările de plată să fie pomenit și acesta. ”Ne gândim la un mesaj scurt și de impact, gen «Iliescu e încă viu și liber», care să fie scris în dreptul sumei pe care o are contribuabilul de plătit. Doar că Iliescu ține la bani, că nu e atât de sărac și cinstit precum se laudă”, a spus reprezentantul ANAF.

Scris de Calin
6 februarie 2018 11:02
Citește mai mult despre: ANAF arsinel

Alte articole

Vezi mai mult