Ce să mai înțelegem? Viktor Orbán a purtat un tricou cu „Basarabia e România“

Ziua și controversa pentru premierul maghiar Viktor Orbán. După ce-a purtat recent un fular cu harta Ungariei Mari, el s-a afișat azi cu un tricou pe care scrie „Basarabia e România“. El mai și zâmbește larg în imaginea cu tricoul, detaliu care bulversează total analiștii politici europeni.

George Simion i-a dat Love pe Facebook lui Ludovic Orbán când a văzut imaginea, dar a fost nevoit să îl retragă câteva minute mai târziu după ce mii de fani AUR l-au acuzat că iubește ungurii și că face partidul de rușine.

Pe de altă parte, oficialii de la Chișinău n-au avut nicio reacție până la această oră, dar asta probabil doar pentru că, nefiind curent în Republica Moldova, știrea cu tricoul lui Viktor Orbán nu prea a avut cum să ajungă la ei.

„Viktor Orbán este un politician neinteresat de mesajele pe care le poartă, dar care știe că prin astfel de mesaje aparent scandaloase poate atrage foarte ușor voturi de la cei precari în gândire“, a apreciat, foarte perspicace, reputatul politolog Decebal Popescu.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
24 noiembrie 2022 05:41
Citește mai mult despre: basarabia e romania Viktor Orban

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult