Ce zgârcit e Dragnea! Pentru doar 5000$ în plus, Giuliani îşi scotea doi dinţi şi venea la miting la Cotroceni

Deși a reușit să-și asigure serviciile avocatului Rudolph Giuliani, un om care a susținut discursuri inclusiv pentru organizații teroriste iraniene pentru o sumă modestă, Dragnea s-a zgârcit la bani și nu i-a mai dat 5000 de dolari în plus și pentru spectacol. Specialiștii în clownerii susțin că pentru suma asta Giuliani ar fi venit și să țipe în fața Cotroceniului să ceară să iasă afară domnul Iohannis.

„Bănuiesc că v-ați dat seama din scrisoare că omului nu-i pasă de ce se întâmplă aici, nici măcar nu știe cum e organizată țara de dă vina pe președinte pe o chestie pe care o face parlamentul și ministrul justiției. În fine, nu contează că-i pafarist, contează că omul pentru 25.000 de dolari ar fi făcut o treabă și mai spectaculoasă. Să-l vezi agățându-se de gard cerându-i lui Iohannis să nu taie pensiile ar fi fost o treabă foarte faină, ba chiar ar fi meritat toți banii”, au declarat surse apropiate lumii circului. 

Rudolph Giuliani are ghinionul de a fi fost primar într-un oraș unde nu se dau pensii aleșilor locali după ce își termină mandatul așa că trebuie să câștige și el un ban din ce poate. Contra unei sume care se învârte undeva pe la 20.000 de dolari, Giuliani ar veni să-ți susțină cauza, chit că e vorba de terorism, dictatură, sau ziua juniorului și și-o face la McDonald’s și ai nevoie de cineva să discute cu personalul să stea jumătate de oră peste program că copiii încă se distrează. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

27 august 2018 14:55
Citește mai mult despre: ciubuc Dragnea giuliani

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult