Englezii voiau doar să iasă din UE, dar acum se gândesc serios să ne declare război total! Într-un gest inexplicabil de batjocură la adresa Marii Britanii, Europa va fi reprezentată la negocierile pentru Brexit de ministrul român al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

olguta la onu.jpg

“La auzul veştii, Regina Elisabeta a leşinat, iar Theresa May a cerut instaurarea stării de urgenţă şi arestarea tuturor românilor, urlând că o asemenea sfidare nu poate trece nepedepsită”, spune Winston Chesterfield, jurnalist britanic.

Reprezentanţii Comisiei Europene jură că e doar o coincidenţă că a venit rândul Olguţei Vasilescu să negocieze în numele UE. “Ştiţi foarte bine că această misiune se acordă prin rotaţie. Csf, ncsf?”, a zâmbit ştrengăreşte Jean-Claude Juncker.

“I am much happy to representing Europa in the politic dialogation with Big Britania”, a declarat ministrul Muncii, declanşând instantaneu câteva alarme de cealaltă parte a Canalului Mânecii.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Vasile | Tuesday, 21.03.2017 00:29 Politic

National Cinematografic