Cea mai mare sfidare la adresa Marii Britanii! UE o trimite la negocierile pentru Brexit pe Olguţa Vasilescu

Englezii voiau doar să iasă din UE, dar acum se gândesc serios să ne declare război total! Într-un gest inexplicabil de batjocură la adresa Marii Britanii, Europa va fi reprezentată la negocierile pentru Brexit de ministrul român al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

“La auzul veştii, Regina Elisabeta a leşinat, iar Theresa May a cerut instaurarea stării de urgenţă şi arestarea tuturor românilor, urlând că o asemenea sfidare nu poate trece nepedepsită”, spune Winston Chesterfield, jurnalist britanic.

Reprezentanţii Comisiei Europene jură că e doar o coincidenţă că a venit rândul Olguţei Vasilescu să negocieze în numele UE. “Ştiţi foarte bine că această misiune se acordă prin rotaţie. Csf, ncsf?”, a zâmbit ştrengăreşte Jean-Claude Juncker.

“I am much happy to representing Europa in the politic dialogation with Big Britania”, a declarat ministrul Muncii, declanşând instantaneu câteva alarme de cealaltă parte a Canalului Mânecii.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
21 martie 2017 00:29
Citește mai mult despre: brexit engleza olguta vasilescu UE

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult