Cea mai opulentă candidată! Gabi Firea are 174 de mileuri și pești de pus pe televizor

Candidații la primărie și-au depus declarațiile de avere și, de departe, cea mai înstărită este soția primarului din Voluntari, Gabriela Vrânceanu Firea Pandele. Aceasta și-a trecut cele mai valoroase obiecte în declarație, respectiv 174 de seturi de mileuri și pești de pus pe televizor. 

Pesedista susține că are cea mai valoroasă colecție de bibelouri din țară, de aproape 80.000 de euro, precum și o impresionată colecție de carpete „Răpirea din Serai” de diverse dimensiuni. Dintre ele se remarcă o carpetă din 1951, de dinainte de colectivizare, arsă întru-un colț de o țigară uitată. Mai are și multe tablouri cu cerbi în pădure, tigri în pădure și zebre care se adapă sub clar de lume, făcute de cei mai apreciați artiști plastici din Obor. 

Gabriela Firea nu are multe rezerve de bani cash, preferând să investească în produse neperisabile. Astfel ea deține 700 de kilograme de mușama de cea mai bună calitate, cu motive florale și tradiționale, două hambare de rulouri de linoleu și câteva zeci de candelabre cu țurțuri. Și soțul acesteia deține numeroase obiecte de artă și cult, cum ar fi un set de trei săbii ninja care nu taie, 45 de icoane cu beculețe care își schimbă imaginea din „Fecioara cu pruncul” în Isus dacă le privești din unghiuri diferite precum și un ceas auriu de mână imens, care poate fi atârnat pe perete. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

3 mai 2016 13:48
Citește mai mult despre: avere gabi firea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult