Cele mai adânci secrete ale regimului totalitar al lui Nicolae Ceauşescu încep abia acum să iasă la iveală! Potrivit unor dosare ale Securităţii descoperite recent, dictatorul cooptase zeci de geneticieni pentru înfăptuirea unui vis nebunesc: hibridizarea brăilenilor cu gălăţenii pentru a obţine soldatul perfect, brăilăţeanul.

brailateanul.jpg
“În cadrul aşa-zisei ‘Centrale pentru Industrializarea Peştelui’ din Galaţi se întâmplau, de fapt, lucruri mult mai ciudate decât industrializarea peştelui”, a declarat, sub acoperirea anonimatului, un cercetător implicat în aşa-zisul “Program Moldova”. “Făcând să fuzioneze secvenţele de ADN brăilean şi gălăţean, Ceauşescu spera să creeze o rasă superioară de brăilăţeni, care să aibă forţa fizică a siderurgiştilor din Galaţi şi agilitatea hoţilor de cai din Brăila.”

Deşi unii localnici jură că au văzut fiinţe monstruoase, jumătate brăilean, jumătate gălăţean, umblând prin bălţile Dunării, cercetătorii spun că proiectul se afla abia în fazele incipiente.

“După estimările noastre, primul brăilăţean urma să se nască în ‘92, dar Revoluţia a pus capăt nebuniei lui Ceauşescu”, adaugă savantul. “Pentru a ascunde toate urmele, Securitatea a incendiat Centrala pentru Industrializarea Peştelui şi i-a trimis departe de ţară pe brăilenii şi gălăţenii care donaseră spermă în cadrul programului nostru.”

“Cu o armată de brăilăţeni, Ceauşescu ar fi putut, fără îndoială, transforma ţara într-o putere mondială. Dar la ce preţ?”, se întreabă omul de ştiinţă.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Saturday, 18.04.2015 04:57 Politic

National Cinematografic