Decizia britanicilor de a-i expulza din țară pe cei care nu cunosc limba engleză a făcut o primă victimă. Ambasadorul României se află deja în avion spre țara noastră, după ce britanicii au fost șocați să afle că Dan Mihalache nu vorbește aproape deloc limba engleza.

dan_mihalache_dormind33.jpg ”Imediat ce s-a decis să fie expulzați cei care nu cunosc engleza, am vrut să-l informez personal pe ambasadorul României de situație, pentru ca ambasada să poată comunica mai departe cetățenilor români ce-i așteaptă”, spune un oficial britanic. ”Doar că, surpriză: Dan Mihalache, ambasadorul român, a chemat translatorul, că nu înțelege engleza.”

”Was iz zis! Mi big ambasador of the Romenia, dunot toci me!” ar fi urlat Dan Mihalache înainte de expulzare, potrivit portarului de la ambasadă. Dealtfel, portarul este singurul care mai este de găsit la ambasada României din Londra, pentru că toți ceilalți angajați și-au luat concediu medical, de frică să nu fie și ei expulzați de britanici.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 20.02.2020 16:53 Politic

National Cinematografic