Deşi s-au înţeles de minune cu fostul premier, sute de deţinuţi de la Jilava recunosc că îşi doresc ca Adrian Năstase să plece cât mai curând din închisoare. Aceştia spun că s-au săturat să primească toată ziua numai icre negre, trufe, somon şi foie gras şi speră ca, odată cu eliberarea lui Năstase, oferta cantinei penitenciarului să revină la normal.

puscarie_caviar.jpg
“De când a venit Adi”, spune un vieţaş de la Jilava, “n-am mai văzut o supă cinstită de varză sau o fasole cu ciolan. E inuman! Noi ne batem, dăm ture prin curte, scrijelim pereţi, consumăm multă energie, nu putem supravieţui cu terină de cerb şi sushi.”

Din păcate pentru deţinuţi, meniul ar putea rămâne acelaşi o bună perioadă de timp, chiar dacă Năstase şi-ar putea recâştiga libertatea. “Ştiind că domnul Năstase are nevoie de condiţii speciale, noi am fost prevăzători şi am făcut stocuri considerabile. Că îl eliberează sau nu, trebuie să consumăm găleţile astea cu icre negre, că doar nu le-om da la porci”, a declarat bucătăreasa penitenciarului.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 21.08.2014 14:34 Politic

National Cinematografic