Inconștiență sau bravadă? Un bărbat din Berceni insistă ca el și soția lui să aibă o dezbatere pe un subiect sensibil: cine duce gunoiul la ei în familie. Bărbatul, care duce gunoiul de 5 ani, vrea doar ca acest subiect să fie pus pe tapet, nicidecum să arată că el ar fi mai special în vreun fel față de soția  lui.dezbatere_gunoi.jpg

Bărbatul spune însă că dezbaterea e un gest de normalitate: ”Ok, să zicem că eu aș fi cel mai indicat să-l duc. Dar hai să vedem motivele. Pentru că sunt mai puternic și nu cad cu cu el pe scări. Pentru că am suficient creier să știu unde e ghena. Pentru că leg punga, nu o arunca așa, desfăcută, să se împrăștie tot gunoiul pe jos.

Marian Coltea, bărbatul care vrea dezbatere, este în ultimul timp adorat de vecinii din bloc: ”Asemenea curaj mai rar. Ăsta ar trebui să candideze la o funcție, ceva. Să conducă Armata, că uite ce curaj a avut! Nu alții, care n-au coaie să dezbată un rahat o jumătate de oră. Sau poate n-au nici creier, cine știe?”, spune un vecin.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Wednesday, 13.11.2019 10:52 Politic

National Cinematografic