Cel mai frumos cadou! Băsescu a primit de la Eba o urare fără greşeli gramaticale

De departe, cel mai frumos cadou pe care l-a primit azi Băsescu, cu ocazia împlinirii a 62 de ani, este felicitarea din partea Ebei. Dacă în alţi ani Elena Băsescu îi ura preşedintelui „L-a mulţi anii!” sau „S-ă trăieş-ti 100 de ani”, de data asta mezina s-a autodepăşit şi i-a dăruit tatălui său o felicitare cu un mesaj fără greşeli gramaticale: „La mulţi ani!”.

„Nu am mai scris singură mesajul de felicitare, ca în alţi ani”, a explicat Eba secretul succesului său. „Chiar dacă am plătit o sumă fabuloasă pentru ajutorul primit, a meritat. Tata era să cadă de pe scaun când a citit felicitarea mea, atât de surprins a fost. A şi lăcrimat de fericire, spunea că nu mai spera să prindă ziua asta.”

Impresionat de mesajul Ebei, Băsescu se gândeşte serios să-şi promoveze odrasla la un nivel superior. „Acum, că nu mai face greşeli elementare de gramatică, postul de europarlamentar este prea mic pentru ea. Voi face tot ce depinde de mine s-o promovez în postul de premier, sau poate chiar s-o fac preşedinte de ţară, în locul meu”, a promis Băsescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
4 noiembrie 2013 10:11

Alte articole

Vezi mai mult