Cel mai ghinionist român! A emigrat în Costa Rica și a dat tot de politicienii corupți de care a fugit

Românii fug din țară unde văd cu ochii, doar-doar scapă de bugetocrația care le mănâncă zilele. Mare atenție însă înainte de a fugi, alegeți-vă țara cu grijă, dacă se poate una care nu este tot coruptă, hoață și proastă. De exemplu, Marcel Constantin din București, pentru că nu s-a asigurat la fuga din țară, a nimerit în Costa Rica, unde a dat de aceiași politicieni corupți.

„Abia ajunsesem, mi-am luat o garsonieră cu chirie, un job la un service auto și ieșisem să beau o cafea și-o bere după muncă. M-așez la masă și apare Elena Udrea. I-am zis «Doamnă, sunt căsătorit», dar n-a vrut să audă, a zis că n-o sperie genul ăsta de oameni. O oră întreagă mi-a vorbit de proiecte, de politică, de cum ea nu e vinovată, în timp ce-și dădea SMS-uri cu Alina Bica. A venit și domnul Sebastian Ghiță, a cerut o bere, m-a pus pe mine să plătesc, a zis că nu are bani și-l așteaptă pe Cristoiu să vină cu ceva mărunțiș și un interviu. La final, când s-au cărat, am observat că mi-a dispărut telefonul, cheile de la mașină și un șlap”, a povestit românul.

Poliția din Costa Rica nu a fost, nici ea, de prea mult ajutor, agenții i-au recomandat, la mișto probabil, să se adreseze justiției dacă simte că a fost nedreptățit. „Și asta a fost doar în prima săptămână. Azi dimineață am văzut că au început să schimbe bordurile la mine pe stradă, sunt mai mulți, mai mulți vă zic, e pericol mare!”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
7 mai 2018 09:05

Alte articole

Vezi mai mult