Cel mai rău coşmar al lui Daea s-a adeverit. Un cormoran a furat o oaie

Nu doar peștii sunt vizați de ciuma cu cioc, cum îi numește Petre Daea pe cormorani! Ministrul Agriculturii vrea exterminarea imediată a speciei cormoran, după ce o bestie lacomă cu pene ar fi furat o oaie de la o stână, provocându-i lui Daea un atac de panică. Din primele informații, proprietara oaiei ar fi o femeie din Jina, care ne-a și transmis poza la redacție. Reacția lui Daea nu a întârziat.

”Oaia aia e a iei! Eu îi iau oaia aia a ei? Îi iau oaia? E oaia ei! Îi ia oaia?! Eeei! Aia e!”, ar fi exclamat Petre Daea într-o declarație politică fără precedent, pentru că e formată exclusiv din vocale. Și proprietara oii ar fi avut la rândul ei declarații asemănătoare: ”Oi oi oi! Ui` oaia, uăi!”.

Daea se teme că incidentul nu va rămâne unul izolat: ”Cormoranii sunt inteligenți, cel care a furat oaia îi va învăța și pe ceilalți cormorani să fure oi, care sunt mai consistente decât peștele. Vom avea situații în care stolurile de cormorani vor fura câte o turmă întreagă de-odată”, spune Daea.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
8 septembrie 2022 13:00
Citește mai mult despre: cormoran daea oaie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult