Cel mai tânăr revoluţionar din ’89 s-a născut ieri la maternitatea Giuleşti

Tânărul revoluţionar a primit nota 10 la naştere, începând să strige „Jos comunismul!” imediat ce a primit o palmă la funduleţ. Astfel, acesta a fost deja menţionat ca luptător cu merite deosebite la revoluţia din 1989.

Conform legii, tânărul a primit, odată cu certificatul de naştere, şi unul de revoluţionar. Astfel, el are dreptul la un teren gratuit, un spaţiu comercial şi o pensie pe viaţă, ce nu poate fi cumulată cu alocaţia pentru minor, asta însemnând că va trebui să aleagă între cele două.

Înainte de naşterea de ieri de la Giuleşti, cel mai tânăr beneficiar al sistemului prin care românii primesc bani pentru faptul că au existat în perioada revoluţiei din 1989, era o fetiţă de 6 ani din Ploieşti, care primea şi pensie de rănit în revoluţie după ce, când avea trei ani s-a lovit la cap cu caloriferul în timp ce alerga prin casă şi striga „Jos Ceauşescu!”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
20 ianuarie 2013 16:01

Alte articole

Vezi mai mult