Celălalt sas din Sibiu, considerat favorit în lupta pentru câştigarea funcţiei de primar

Plecarea lui Klaus Iohannis de la primăria Sibiului lasă un gol care nu poate fi umplut decât de un alt sas sau un câine foarte inteligent. Formaţiunile politicie din Sibiu au pus deja la cale strategii, au început căutarea unui candidat viabil dar, chiar de pe acum, sondajele au scos un favorit.

Este vorba de celălalt sas din Sibiu, Klaus Heisler-Wagner, un mic industriaş ce se ocupă cu crearea de mărţişoare, obiecte artizanale şi chei de porţi. Acesta a fost deja revendicat de USL, FDGR, PPDD şi fundaţia lui Traian Băsescu, cea cu mişcare populară.

Deşi Klaus Heisler-Wagner nu a confirmat că vrea să candideze la primăria Sibiului, sau că ar fi interesat în vreun fel de politică, acesta este deja creditat în sondaje cu 80% şanse să câştige acest post. „Puţini ştiu dar şi Iohannis tot la fel a ajuns primar, cu forţa. El ar fi vrut să stea acasă sau, mai rău, să se mute în Germania, unde sunt toate neamurile lui”, a povestit un sibian cu vechime în oraş.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
10 februarie 2014 13:02

Alte articole

Vezi mai mult