Centrul Vechi, plin de cerşetori. După Burduja cu chitara a venit şi Rareş Bogdan cu papagalul

Cerșetori au fost tot timpul prin Centrul Vechi din București, dar parcă de câteva zile numărul lor efectiv a explodat. Acum câteva zile a apărut un nou cerșetor cu chitară, Sebastian Burduja, iar acum bucureștenii și turiștii din Centrul Vechi sunt agasați și de cerșetorul Rareș Bogdan, care se plimbă cu un papagal pe umăr și urlă tot felul de tâmpenii.

Problema e că în aceste două situații avem de-a face cu un tip diferit de cerșetor. Sebastian Burduja și Rareș Bogdan nu-ți cer bani, ci voturi, într-un demers aparent inocent. Doar că, în realitate, dacă le dai votul cei doi ajung în funcții politice din care fură din banii tăi sume halucinante.

Spre deosebire de cerșetorul clasic, care îți cere 5 sau 10 lei, cerșetori ca Burduja sau Rareș Bogdan ajung să fure din banii cetățenilor chiar și milioane de euro. Deci dacă vreodată dați peste acești doi cerșetori, sau alții din clanul lor interlop numit Alianța PSD-PNL, să nu faceți greșeala să le dați vreun vot, că vă vor fura apoi ca nimeni alții.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
15 mai 2024 07:45
Citește mai mult despre: burduja cersetori Rareş Bogdan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult