Cercetătorii britanici îi reabilitează pe caracaleni: Politicienii voştri sunt mult mai proşti ca ei

E clar, caracalenii nu mai sunt etalon al prostiei! Ei au fost surclasaţi de politicienii români, după cum reiese din cel mai recent studiu al cercetătorilor britanici. Dupa ce au studiat activitatea aleşilor noştri din ultimii 24 de ani, insularii au adunat probe clare că, atunci când vine vorba de prostie, politicianul român nu are adversar.

„Poate doar în alte galaxii să existe exponent al prostiei mai relevant decât politicianul român”, insistă cercetătorii britanici. „Începând cu Iliescu, care apăra statul de drept cu bâtele minerilor, trecând prin insipidul Emil Constantinescu şi până la Băsescu, chestia aia dubioasă care îşi schimbă părerea de la o zi la alta, în funcţie de interesul politic, românii au avut parte doar de proşti”, se spune în cercetarea britanicilor.

Ei insistă totodată că politicienii români pun la cale o escaladare a prostiei. „După ce pleacă Băsescu, vă aşteaptă Ponta şi Antonescu, alţi doi mari deţinători de prostie. La cât de multă prostie emană clasa politică din România, e posibil să vă treziţi cu Dan Şova preşedinte. Pe undeva, românii o şi merită”, sună verdictul sumbru al cercetătorilor britanici.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
21 octombrie 2013 19:10

Alte articole

Vezi mai mult