Mişcări de trupe complet neprevăzute în Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat! În această după-amiază, fruntaşii PSD l-au obligat pe Liviu Dragnea să facă un pas în spate, acesta pierzându-şi funcţia de Împărat Ceresc Atotputernic.

tristdragneatrist.jpg

Începând de mâine, când decizia CEx va fi publicată în "Scânteia PSD-ului", Dragnea va rămâne cu câteva funcţii administrative în partid, anume cea de Ayatollah Suprem, Preşedinte Etern şi Führer, dar şi cu titlul strict onorific de Locţiitor al Tronului lui Ion Iliescu.

Ceilalţi membri ai Comitetului i-au adus lui Dragnea acuzaţii grave, printre care că i-a ieşit mămăliga cu cocoloaşe ultima dată când au fost cu toţii la peşte pe Belina.

"A scăpat mai bine decât Bădălău, care ars o şarjă de mici în acelaşi weekend şi va fi ghilotinat în piaţa publică", au comentat surse politice.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 22.06.2018 20:03 Politic

National Cinematografic