Vot clar la Cex-ul de azi pentru excluderea pesedistului cu funcţia de cărător de valize, pe motiv că “ne bagi pe toţi la puşcărie, dobitocule”. Mai mulţi colegi au luat cuvântul împotriva lui în plenul şedinţei. Dragnea îl acuză că din cauza lui era să-l prindă cu valiza plină cu droguri pe Otopeni, când venea din Brazilia.carator_valize_psd.jpg

Surse din PSD confirmă acuzaţiile grave: “Confundă valize. La un moment dat, în loc să arunce valiza cu documente de la un tun cu fonduri europene, idiotul a aruncat la gunoi o valiză plină cu bani, destinaţi lingăilor din presă, aşa că inclusiv la Antene apăruseră 2-3 articole în care curul lui Dragnea nu era lins chiar atât de intens”.

S-a votat şi un nou articol în statutul PSD, ca persoana care cară valizele să le lege de mână cu lanţ şi cătuşe şi cheia să stea doar la Liviu Dragnea, din motive de siguranţă. În plus, se lucrează la o lege, ca gardurile din ţară să fie reabilitate şi să aibă cel puţin 5 metri, ca să nu mai arunce nimeni valize peste ele.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Monday, 05.11.2018 18:58 Politic

National Cinematografic