Chelneriţa de la Ape îi ia apărarea lui Orban: „A terminat, totuşi, o facultate“

Într-o lume în care regula este mai degrabă să-i ataci cât mai agresiv pe ceilalți, iată că există și cazuri de respect reciproc între oameni! La scurt timp după ce Ludovic Orban i-a luat apărarea chelneriței de la Ape, aceasta i-a întors azi favorul liderului PNL.

„Da, nu a muncit niciodată în viața lui, nu știe absolut nicio meserie, dar a terminat, totuşi, o facultate“, l-a lăudat chelnerița pe Ludovic Orban. „Dacă ar fi muncit imediat după terminarea facultății acum ar fi putut ajunge un profesionist în domeniul lui, dar dânsul s-a sacrificat pentru țară: n-a învățat nicio meserie și s-a făcut politician.“

Mai mult, chenerița de la Ape spune că Ludovic Orban este unul dintre cei mai decenți bețivi pe care i-a servit. „Dacă alții fac scandal când se îmbată, dânsul e de-o eleganță ieșită din comun: în loc să urle, își scoate chitara și îi încântă pe ceilalți meseni cu cântece de munte. Mulți au cântat Râpa în barul în care am lucrat, dar niciunul așa frumos ca domnul Orban“, a spus chelnerița.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
15 martie 2021 14:03
Citește mai mult despre: chelneriță ludovic orban

Alte articole

Vezi mai mult