Chelnerul angajat la DNA a început anchetarea chelneriţei angajate la Apele Române

E „care pe care” în lumea necruţătoare a ospătarilor! Mai mulţi chelneri angajaţi pe nedrept la Apele Române, inclusiv ospătăriţa devenită celebră după investigaţia Recorder, sunt anchetaţi chiar de Marcel, un chelner numit recent procuror la DNA. Dezvăluirea a fost făcută chiar de fostul coleg de la Cireşica al lui Marcel, Costică, actualmente secretar de stat în Ministerul Justiţiei.

„Apele Române sunt doar vârful aisbergului. Suntem peste 100.000 de chelneri în funcţii cheie în stat, dar ar trebui să ne păzim spatele unul altuia, nu să ne muşcăm de cur pe unde apucăm. Ce dacă n-a împărţit bacşişul? Ce dacă a ieşit la fumat când era restaurantul ticsit? Asta nu înseamnă că trebuie să te răzbuni pe ea când ajunge pe vreun post important, că nu ştii când se întoarce roata şi trimite ea mascaţii pe tine, şi nu orice mascaţi, ăia care au fost barmani în Centrul Vechi, care ştiu să dea la ficaţi”, şi-a dat cu părerea Nicu, fost chelner, actual Ministru al Dialogului Interchelnerial.

„Ehei, pe vremea lui Băsescu altfel se făcea treaba, ăla ştia să discute cu chelnerii, te făcea din vorbe, uitai şi că s-a strigat ultima comandă”, adaugă Vasile, ospătarul proaspăt numit în CA al Companiei Naţionale a Uraniului.

„Ne vedem în sala de judecată”, a declarat chelneriţa de la Apele Române, mizând pe faptul că îl cunoaşte pe şeful de sală.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
28 aprilie 2021 07:04
Citește mai mult despre: chelneri

Alte articole

Vezi mai mult