Cheltuieli suplimentare pentru parlamentari: trebuie angajat dresor pentru Gigi Becali

Prezenţa în Parlamentul României a tot felul de personaje bizare ridică probleme pentru administraţia legislativului. De exemplu, pentru parlamentarul Gigi Becali este nevoie de angajarea unui dresor special, care să-l înveţe să nu se suie pe candelabru sălilor de şedinţă, să nu scuipe şi să nu arunce cu excremente în mijlocul dezbaterilor.

„Am contactat deja specialişti de la circul Globus şi de la Zoo Băneasa, care au mai lucrat cu astfel de fiinţe dificile. Dacă se comportă frumos, i se dau icoane şi mir, dacă face urât, îi dau cu biciul peste degete şi scot dosarul cu transferul terenurilor”, spun reprezentanţii Camerei Deputaţilor. Aceştia estimează că în 6 luni de zile Becali se va comporta ca un deputat normal, adică va fi doar hoţ şi imbecil, nicidecum circar.

Totodată, pentru parlamentarii PPDD se vor angaja translatori, fiind aduse în acest scop o serie de educatoare de la şcoala specială, care le va arăta prin semne şi desene frumos colorate, cam ce scrie prin legile care trebuie votate.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
19 decembrie 2012 09:12

Alte articole

Vezi mai mult