Dacă mai exista vreun dubiu legat de Clotilde Armand, dacă este mai mult româncă sau mai mult franțuzoiacă, acesta a fost spulberat recent chiar de către membra USB. Într-una din imaginile postate pe pagina ei de Facebook, Clotilde apara savurând  o porție generoasă de mici, alături de celebrul muștar de Tecuci.

clotilde_mici_mustar_tecuci.jpg ”Ar fi putut să rămână în Franța, să mănânce mici numai cu muștar de Dijon, pe malul Senei, dar a venit în România și a ales muștarul de Tecuci. E clar, Clotilde e româncă de-a noastră”, exultă fanii ei pe Facebook. Și mai mult decât atât, deși micul e carne roșie, Clotilde preferă alături de mici o bere rece, nicidecum un vin roșu de Bordeaux.

”Da, prefer muștarul de Tecuci, e principalul motiv pentru care am ales să trăiesc în România”, a confirmat Clotilde Armand. ”Să mănânci mici cu muștar de Dijon este o impertineță, o lipsă de respect față de mic. Trebuie să fii lipsit de maniere, pesedist, ca să faci un asemenea gest. Iar eu provin dintr-o familie nobilă, știu ce sunt acelea maniere.”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Wednesday, 15.06.2016 13:52 Politic

National Cinematografic