Chiar că e româncă! Clotilde Armand mănâncă micii cu muştar de Tecuci, nu cu muştar de Dijon!

Dacă mai exista vreun dubiu legat de Clotilde Armand, dacă este mai mult româncă sau mai mult franțuzoiacă, acesta a fost spulberat recent chiar de către membra USB. Într-una din imaginile postate pe pagina ei de Facebook, Clotilde apara savurând  o porție generoasă de mici, alături de celebrul muștar de Tecuci.

”Ar fi putut să rămână în Franța, să mănânce mici numai cu muștar de Dijon, pe malul Senei, dar a venit în România și a ales muștarul de Tecuci. E clar, Clotilde e româncă de-a noastră”, exultă fanii ei pe Facebook. Și mai mult decât atât, deși micul e carne roșie, Clotilde preferă alături de mici o bere rece, nicidecum un vin roșu de Bordeaux.

”Da, prefer muștarul de Tecuci, e principalul motiv pentru care am ales să trăiesc în România”, a confirmat Clotilde Armand. ”Să mănânci mici cu muștar de Dijon este o impertineță, o lipsă de respect față de mic. Trebuie să fii lipsit de maniere, pesedist, ca să faci un asemenea gest. Iar eu provin dintr-o familie nobilă, știu ce sunt acelea maniere.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
15 iunie 2016 11:52
Citește mai mult despre: Clotilde mici mustar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult