Când și-a anunțat sloganul pentru campania electorală, ”Lupt pentru fiecare român”, Viorica Dăncilă chiar a vorbit serios. Nu mai departe decât ieri, Dăncilă s-a băgat cu mâinile goale într-o bătaie izbucnită într-un birt între doi vasluieni, ambii aflați sub influența nefastă a terminării alcoolului.

dancila_bataie_birt.jpg Viorica s-a aruncat cu pumnii înspre cei doi, luptând ba pentru unul, ba pentru celălalt. Chiar dacă a ieșit destul de șifonată din încăierare, că i-a fost aproape imposibil să evite loviturile din cauza capului ei mare, Dăncilă spune că o promisiune e o promosiune și nu regretă deloc că s-a băgat în bătaie.

”Orice om îi este teamă de niște pumni în cap, dar asta nu înseamnă că trebuie să stau deoparte când văd pe doi români care se bate”, a explicat Viorica Dăncilă. ”Eu vreau să fiu preleședintele tuturor românilor, să lupt pentru fiecare român, nu vreau să fiu un preleședinte care e mai mult plecat din țară, ca Iohannis. Românii merită un preleședinte mai bun, pe Viorica Dăncilă!”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 18.10.2019 14:05 Politic

National Cinematografic